< Terug


Omschrijving Gegevens

Een Baarns voetbalelftal
Foto nummer
6
Datum
12-12-2015
Foto
Omschrijving
Dit is een foto van een voetbalelftal uit Baarn. Zeer waarschijnlijk BVV Baarn, dat voetbalde in de kleuren geel-blauw. Eén man kennen we: Willem Broerze (1910-1972). Hij is de man met de flinke bos haar die tussen de twee geknielde mannen door kijkt. We zijn op zoek naar de namen van de overige voetballers. Helpt u ons?

Dhr. Bert van Harselaar tipte ons dat de derde man staand van links zijn vader Johan (Joop) van Harselaar (1917-1956) is.

Mevr. Jenny van Dort tipte ons dat op de achterste rij, derde van rechts haar grootvader Johannes Hendrik (Joop) van Dort (1886-1963) staat.
Filmpje


Wie, Wat, Waar?Vandaag is een nieuwe uitzending in de rubriek Wie, Wat, Waar? bij RTV Baarn gestart. De rubriek is een...

Posted by Groenegraf.nl on vrijdag 11 december 2015
Reacties
Deel deze informatie


Bericht van: Bericht
Bert van Harselaar

14-12-2015 12:03
Beste, Naar aanleiding van de foto van een Baarns voetbalelftal die ik zag op lokaal TV. De derde man van links (staand) boven de man met zijn handen op zijn knieen is mijn vader. Johan (Joop) van Harselaar. Geboren in 1917. Gewoond in Baarn in de Pompstraat naast het pand van Proosdij. Daarna op Noorderstraat 45. Mijn vader is jong gestorven (38 jaar) in 1956. Zijn echtgenote Catharina (Trien)Wilhelmina van Harselaar (geboren Harskamp afkomstig uit een groot bakkersgezin van Willem Harskamp, Eemnes, en Lindenlaan Baarn) leeft nog en is nu 95 jaar oud. Zij woont (tijdelijk) in een bejaardencentrum in Soest naar aanleiding van de verbouwing van Schoonoord op de Tromplaan. Uit dit huwelijk zijn twee kinderen geboren; Berend (Bert) geboren in 1951 en Jeannette geboren in 1955. Beiden woonachtig in Baarn. Ik hoop dat U iets met deze informatie kunt. Met vriendelijke groeten, Bert van Harselaar

Hieronder kunt u uw mededelingen kwijt zoals aanvullingen en correcties.
Dit bericht wordt direct zichtbaar op deze pagina.
Let op: wees beleefd, kwets geen familie of nabestaanden van de afgebeelde personen.
Wij behouden ons het recht voor om berichten zonder opgaaf van reden te verwijderen.

Laat uw bericht achter
Naam: *
Emailadres: (Wordt niet op de site getoond)
Homepage:
Uw bericht: *
Vul hiernaast onderstaande code in:
(* = Verplicht veld)