Het grote Baarnse Burgemeesterspel

Speel mee met het grote Baarnse Burgemeesterspel


Natuurlijk zijn we ook dit jaar op Koningsdag weer met een kraam op ons vaste plekje op de Baarnse Brink te vinden. U komt ons toch ook even bezoeken?
Dit jaar kunt u het Grote Baarnse Burgemeesterspel op onze kraam komen spelen. Als u onze kraam bezoekt hebben we gelijk een uitdaging voor u. Hierboven ziet u de Baarnse burgemeesters. We geven u de namen van de burgemeesters, hun portretfoto. Aan u de taak om de burgemeesters bij het juiste jaartal te zetten. Meedoen is gratis en als u aan onze kraam meedoet, krijgt sowieso een leuke oud-Baarns prijsje, maakt niet uit of u de juiste oplossing geeft. Is uw oplossing juist? Dan maakt u kans op de mooie prijzen die hiernaast zijn afgebeeld. Onder de juiste oplossingen verloten we die prijzen.
Heeft u geen tijd om ons te bezoeken? Geen nood. U kunt hier ook online meedoen. Vult u hieronder de juiste oplossing in, dan dingt u ook mee naar de vier hiernaast afgebeelde prijzen. Probeer het maar!

Koningsdag is inmiddels voorbij en de prijzen zijn verloot. Dit zijn de prijswinnaars:

Dhr. J. Laseur, Baarn: Boekje Baarnaars en Bijnamen

Dhr. W.A. Groen, Zeewolde: Verjaardagskalender oud Baarn

Mevr. A. Kraft, Baarn: Boek Baarnse Middenstand 1920-1950

Dhr. H. Daatselaar, Baarn: Boek Watervluchtelingen, verzorgd en verguisd

Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd.

De prijzen zijn dus al vergeven, maar dat mag u niet weerhouden om ook eens te proberen om de Baarnse burgemeesters in de juiste volgorde te zetten. Probeer het maar.


Burgemeester nummer (Jaar aanstelling):