Dit is de 44.098.576e zoekopdracht sinds 1 oktober 2005.Dit is foto nummer 1258 geplaatst op 15-3-2009 in de catagorie portretfoto.

Mej. Koscky

Klik hier voor een vergroting van deze foto

Dit is een scan van een glasnegatief uit midden jaren veertig van de vorige eeuw. De foto is zeer waarschijnlijk gemaakt door Fotoatelier N.W. Klein aan de Oude Utrechtsche Weg 10 in Baarn. De fotograaf had de gewoonte de naam op de envelop te schrijven. Op deze envelop staat "Koscky". We mogen denk ik aannemen dat de naam van deze dame Koscky is. Mogelijk is Koscky niet haar meisjesnaam, maar de naam van haar echtgenoot, hoewel de term "merjuffrouw" erop zou duiden dat ze ongehuwd was.. Volgens het adresboek 1948 woonde aan Dallaan 2a (heet tegenwoordig Beukenlaan) in Baarn het gezin C.W.L. Koscky. Wellicht is deze dame lid van dit gezin? Wie kan ons meer vertellen? Zie ook foto 1259.

Deze afbeelding is ter beschikking gesteld door Dhr. S. Hollegie uit Bussum. Dhr. Hollegie heeft dit glasnegatief samen met nog meer dan 100 glasnegatieven kunnen redden van de afvalcontainer. Op deze negatieven staan personen uit het Eemland afgebreeld. Dhr. Hollegie zou de glasnegatieven graag willen terugbezorgen bij familieleden van de afgebeelde personen. Bent u familie of weet u hoe we in contact kunnen komen met familieleden van de afgebeelde persoon, verzoeken wij u contact met ons op te nemen. Wij zullen dan het contact met Dhr. Hollegie tot stand brengen.

Datering van de afbeelding: ca. 1945
Bron: Dhr. S. Hollegie, Bussum
Fotograaf: N.W. Klein, Oude Utrechtsche Weg 10, Baarn
Gevraagd: Meer informatie over deze familie.
Meer van dit soort oude foto's van personen uit het Eemland.

Op deze foto staan één of meerdere niet-geïdentificeerde personen.
Herkent u iemand? Laat het ons weten!
Klik hier om informatie over deze foto te mailen


De afgebeelde personen op de foto zijn:


1. Nn Koscky