gvb-menu


Dit is foto nummer 1208 geplaatst op 12-3-2009 in de catagorie portretfoto.

Albert Eckart Bosman

Klik hier voor een vergroting van deze foto

Dit is een scan van een glasnegatief uit midden jaren veertig van de vorige eeuw. De foto is zeer waarschijnlijk gemaakt door Fotoatelier N.W. Klein aan de Oude Utrechtsche Weg 10 in Baarn. De envelop waar het glasnegatief in zat is helaas niet meer aanwezig. De fotograaf had de gewoonte de naam op de envelop te schrijven. Nu hebben we dus geen idee wie dit is. Kunt u helpen?

Update 26-8-2010: We kregen bericht van de persoon die op deze afbeelding afgebeeld staat! Dhr. Albert Eckart Bosman. Hij erkende tevens op twee andere foto's zijn zus en zijn moeder.
Albert Eckart Bosman is geboren op 14 april 1935 in Zaandam, zoon van Albert Ernst Bosman en Marthe Else Margarethe Specovius. Albert trouwde met Anna Sophia Hendrika Dieperink. Anna is geboren op 15 maart 1932 in Bussum, dochter van Herman Bernard Dieperink en Hendrika Schot.

Deze afbeelding is ter beschikking gesteld door Dhr. S. Hollegie uit Bussum. Dhr. Hollegie heeft dit glasnegatief samen met nog meer dan 100 glasnegatieven kunnen redden van de afvalcontainer. Op deze negatieven staan personen uit het Eemland afgebreeld. Dhr. Hollegie zou de glasnegatieven graag willen terugbezorgen bij familieleden van de afgebeelde personen. U zult begrijpen dat dit glasnegatief naar dhr. Albert Eckart Bosman opgestuurd zal worden.

Datering van de afbeelding: ca. 1945
Bron: Dhr. S. Hollegie, Bussum
Fotograaf: N.W. Klein, Oude Utrechtsche Weg 10, Baarn
Gevraagd: Meer informatie over deze familie.
Meer van dit soort oude foto's van personen uit het Eemland.

Klik hier om informatie over deze foto te mailen


De afgebeelde personen op de foto zijn:


1. Albert Eckart Bosman is geboren op 14-04-1935 .