Vriendin van Groenegraf.nl
Zoek uw voorouders in Baarn en omstreken

Uw achternaam:

Vandaag is morgen alweer gisteren, deel 3, nu te koop en op voorraad!

’Vandaag is morgen alweer gisteren’ deel 3 is het vervolg op de eerder verschenen delen 1 en 2 met daarin de verhalen die vanaf september 2015 tot december 2020 periodiek in een rubriek onder deze naam in de Baarnsche Courant opgenomen zijn. Nu, in deel 3, vindt u de verhalen die sinds december 2020 tot heden zijn verschenen.


In negenentwintig uitgebreide en rijk geïllustreerde verhalen delen de schrijvers Eric van der Ent en Ed Vermeulen met u hun Baarnse herinneringen, met daarbij twee gastbijdragen van John Kappers, onnavolgbaar speurder in het Baarnse verleden en Ralph Ockerse, Soester in Amerika met een sterke band met Baarn. Ieder schreef op zijn eigen, inmiddels bekende en herkenbare, manier verhalen over het oude en ietsje minder oude Baarn. Evenals in de voorafgaande delen, ook nu weer een grote variëteit aan onderwerpen: van serieuze, semiwetenschappelijke, beschrijvingen van het verleden tot geschiedenis met een knipoog!

Bestel uw exemplaar van Vandaag is morgen alweer gisteren deel 3.
Het boek kost € 24,50 per exemplaar. Bezorging binnen Baarn is gratis. 
Verzendkosten buiten Baarn, € 4,95, ongeacht het aantal bestelde exemplaren.

Heeft u de verkoop van deel 2 gemist en wilt u die ook bestellen? Dat kan! Van deel 2 hebben we een beperkt aantal exemplaren bij laten drukken. Deel 2 kost € 22,50 per stuk
Bestel op tijd, want op = op.Bestel uw exemplaar van deel 3 (en eventueel deel 2) via e-mail: geheugenvanbaarn@gmail.com
Vermeld bij uw bestelling:
* Naam en Adres
* Aantal boeken
* Bezorgen of afhalen
Na uw bestelling ontvangt u een bestelbevestiging met daarin de betaalinstructies. Het boek zal in beperkte oplage gedrukt worden. 

CONTACTGEGEVENS

Stichting Groenegraf.nl
Groen van Prinstererlaan 38
3741 VM Baarn

Mail: geheugenvanbaarn@gmail.com
Web: www.geheugenvanbaarn.nl
KvK nummer 56397585
IBAN: NL70 KNAB 0725 0657 88
t.n.v. Stichting Groenegraf, Baarn