Dit is de 42.081.844e zoekopdracht sinds 1 oktober 2005.Dit is foto nummer 1233 geplaatst op 14-3-2009 in de catagorie portretfoto.

Linde Maria Bosman

Klik hier voor een vergroting van deze foto

Dit is een scan van een glasnegatief uit midden jaren veertig van de vorige eeuw. De foto is zeer waarschijnlijk gemaakt door Fotoatelier N.W. Klein aan de Oude Utrechtsche Weg 10 in Baarn. De fotograaf had de gewoonte de naam op de envelop te schrijven. Op deze envelop staat "Bosman Linde Edda Eckart Mevr.". Vermoedelijk duidt dat op de naam van deze dame. Wie kan ons meer vertellen over deze dame?

Update 26-8-2010: Wij kregen bericht van dhr. Albert Eckart Bosman. Hij herkende op deze foto zijn zus Linde Maria Bosman. Bovendien vond hij in onze beeldbank ook nog een foto waar hij zelf op afgebeeld staat en ??n waar zijn moeder op staat.
Linde Maria Bosman is dochter van Albert Ernst Bosman en Marthe Else Margarethe Specovius. Linde trouwde met Nn Heijmans.

Deze afbeelding is ter beschikking gesteld door Dhr. S. Hollegie uit Bussum. Dhr. Hollegie heeft dit glasnegatief samen met nog meer dan 100 glasnegatieven kunnen redden van de afvalcontainer. Op deze negatieven staan personen uit het Eemland afgebreeld. Dhr. Hollegie zou de glasnegatieven graag willen terugbezorgen bij familieleden van de afgebeelde personen. U zult begrijpen dat dit glasnegatief opgestuurd zal worden aan dhr. Albert Eckart Bosman.

Datering van de afbeelding: ca. 1945
Bron: Dhr. S. Hollegie, Bussum
Fotograaf: N.W. Klein, Oude Utrechtsche Weg 10, Baarn
Gevraagd: Meer informatie over deze familie.
Meer van dit soort oude foto's van personen uit het Eemland.

Klik hier om informatie over deze foto te mailen


De afgebeelde personen op de foto zijn:


1. Linde Maria Bosman