Dit is de 36.201.011e zoekopdracht sinds 1 oktober 2005.Dit is foto nummer 1237 geplaatst op 14-3-2009 in de catagorie portretfoto.

Miep van den Broeke

Klik hier voor een vergroting van deze foto
Klik hier om een mooie fotoafdruk te bestellen

Dit is een scan van een glasnegatief uit midden jaren veertig van de vorige eeuw. De foto is zeer waarschijnlijk gemaakt door Fotoatelier N.W. Klein aan de Oude Utrechtsche Weg 10 in Baarn. De fotograaf had de gewoonte de naam op de envelop te schrijven. Op deze envelop staat "Miep vd Broeke". Dat is dus mogelijk de naam van deze dame, echter in de zelfde envelop zit nog een glasnegatief met een totaal andere dame. Zie foto 1238.

Update 1-9-2016: Deze dame is herkend door mevr. N. Wellink-Van der Woord uit Hoog-Keppel. Dit is Miep van den Broeke.

Miep van den Broeke, dochter van Adriaan Jacob van den Broeke en Johanna van der Poel. Het gezin woonde in de Karel van der Heijdenlaan.

Deze afbeelding is ter beschikking gesteld door Dhr. S. Hollegie uit Bussum. Dhr. Hollegie heeft dit glasnegatief samen met nog meer dan 100 glasnegatieven kunnen redden van de afvalcontainer. Op deze negatieven staan personen uit het Eemland afgebreeld. Dhr. Hollegie zou de glasnegatieven graag willen terugbezorgen bij familieleden van de afgebeelde personen. Bent u familie of weet u hoe we in contact kunnen komen met familieleden van de afgebeelde persoon, verzoeken wij u contact met ons op te nemen. Wij zullen dan het contact met Dhr. Hollegie tot stand brengen.

Datering van de afbeelding: ca. 1945
Bron: Dhr. S. Hollegie, Bussum
Fotograaf: N.W. Klein, Oude Utrechtsche Weg 10, Baarn
Gevraagd: Meer informatie over deze familie.
Meer van dit soort oude foto's van personen uit het Eemland.

Klik hier om informatie over deze foto te mailen


De afgebeelde personen op de foto zijn:


1. Miep van den Broeke