Dit is de 43.787.911e zoekopdracht sinds 1 oktober 2005.Dit is foto nummer 1251 geplaatst op 15-3-2009 in de catagorie portretfoto.

Fam. Klemkerk

Klik hier voor een vergroting van deze foto

Dit is een scan van een glasnegatief uit midden jaren veertig van de vorige eeuw. De foto is zeer waarschijnlijk gemaakt door Fotoatelier N.W. Klein aan de Oude Utrechtsche Weg 10 in Baarn. De fotograaf had de gewoonte de naam op de envelop te schrijven. Op deze envelop staat "Klemkerk kinderen.". We mogen dus denk ik aannemen dat dit mevrouw Klemkerk is met 3 zoons. Mogelijk is Klemkerk niet haar meisjes naam, maar de naam van haar echtgenoot.. Verder hebben we geen informatie. Wie kan ons meer vertellen? Zie ook foto 1252.

Update: 1-6-2009. Dhr. C.H.W. van den Berg schreef ons het volgende: Een Baarnse familie Klemkerk is mij onbekend. Ik denk dat het gezin in de buurt moet worden gezocht. De foto kan betrekking hebben op Klemkerk te Bussum, kolenhandelaar. In de jaren vijftig was de zaak er nog. Twee zonen zijn naar Canada ge?migreerd. Ik betwijfel of er in Nederland nog nazaten zijn van dit gezin. Meer weet ik niet.

Deze afbeelding is ter beschikking gesteld door Dhr. S. Hollegie uit Bussum. Dhr. Hollegie heeft dit glasnegatief samen met nog meer dan 100 glasnegatieven kunnen redden van de afvalcontainer. Op deze negatieven staan personen uit het Eemland afgebreeld. Dhr. Hollegie zou de glasnegatieven graag willen terugbezorgen bij familieleden van de afgebeelde personen. Bent u familie of weet u hoe we in contact kunnen komen met familieleden van de afgebeelde persoon, verzoeken wij u contact met ons op te nemen. Wij zullen dan het contact met Dhr. Hollegie tot stand brengen.

Datering van de afbeelding: ca. 1945
Bron: Dhr. S. Hollegie, Bussum
Fotograaf: N.W. Klein, Oude Utrechtsche Weg 10, Baarn
Gevraagd: Meer informatie over deze familie.
Meer van dit soort oude foto's van personen uit het Eemland.

Op deze foto staan één of meerdere niet-geïdentificeerde personen.
Herkent u iemand? Laat het ons weten!
Klik hier om informatie over deze foto te mailen


De afgebeelde personen op de foto zijn:


1. Nn Klemkerk
2. Nn Klemkerk
3. Nn Klemkerk
4. Nn Klemkerk