Dit is de 43.003.080e zoekopdracht sinds 1 oktober 2005.Dit is foto nummer 1775 geplaatst op 16-11-2009 in de catagorie portretfoto.

Onbekend familie Schouten

Klik hier voor een vergroting van deze foto

Dhr. Johannes Gerardus (Jan) Schouten uit de Hoofdstraat heeft ons heel veel beeldmateriaal van de familie Schouten en aangetrouwd ter beschikking gesteld. Helaas ontbreken van heel veel foto's de namen van de personen op de foto. Hopelijk kunt u helpen. Wie staat / staan er op deze foto?

Update 24-11-2009: Dhr. Patrick van Griethuysen bood zijn hulp aan. Hij schreef dat hij wellicht aan de hand van het rijnummer aan de voorkant van de auto kon achterhalen aan wie dit rijnummer is afgegeven. Daarmee is niet gezegd dat de twee personen ook de vergunninghouders zijn. Natuurlijk waren we benieuwd op welke naam het rijnummer is afgeven. Al snel had Patrick het antwoord: Het "Rijksnummer" 421 werd op 3 juli 1901 afgegeven aan J. Wurfbain te Amsterdam. Het autootje is een "Vivinus" 3pk Voiturette. De foto is welbekend in oldtimer auto kringen.

Dat er een relatie was tussen de familie Wurfbain en Schouten wist ik al. Op andere foto's is de familie Wurbain ook te zien, meestal met rijtuigen (koetsjes) op de plaats bij de familie Schouten in de Hoofdstraat. Maar we weten dus nog niet wie er in de auto zitten. Wie kan helpen?

Datering van de afbeelding: onbekend
Bron: Dhr. J.G. Schouten, Baarn
Fotograaf: Onbekend
Gevraagd: Meer informatie over deze foto.
Meer van dit soort portretfoto's van Eemlanders.

Op deze foto staan één of meerdere niet-geïdentificeerde personen.
Herkent u iemand? Laat het ons weten!
Klik hier om informatie over deze foto te mailen


De afgebeelde personen op de foto zijn:


1. Onbekend
2. Onbekend